E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
    • Chokoladeanbefalinger
  • Jul, konfekt og småkager
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Himmelske brownies

26. august 2012 af Anne au Chocolat 24 kommentarer

I tirsdags var jeg til en spændende workshop i den dygtige fotograf Line Falks fine studie på Nørrebro. Workshoppen handlede om madfotografi og var arrangeret af den søde og yderst engagerede blogger Linn aka. Frk. Kræsen (I kan se billeder fra workshoppen og læse meget mere om den, hvis I klikker på linket til Linn), kokken og kogebogsforfatter Marie Schmidt samt Line Falk selv. Workshoppen tog udgangspunkt i, at Marie stylede en figensalat, som Line tog billeder af. Vi så det hele in action – på tallerkenen og på den hvide væg, hvor billederne blev projekteret direkte fra Lines kamera via hendes computer. Det var sjovt endnu en gang at få mulighed for at komme bag i kulissen på sådan en madsag. Derudover fortalte Line mere generelt om madfotografering, og hvad der gør madbilleder interessante og appetitlige at kigge på.

Jeg bagte mine himmelske brownies med hvid chokolade dagen efter workshoppen og kunne ikke lade være med at skrue en tand mere op for stylingen. Det var ret sjovt at tænke i de baner faktisk!

Kan I lide billederne? 🙂

Skrevet i: Kager Tags: brownies, hvid chokolade, ivoire, madblog, madfotograf, madfotografi, valrhona

Previous Post: « Små chokolader til kaffen og lidt om weekendens Kagefestival
Next Post: Blondies og chokoladesmagning »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ida skriver

    26. august 2012 kl. 20:23

    Det lyder som en rigtig spændende workshop! Det kan være overraskende svært at få maden til at tage sig indbydende ud på billeder. Og ja, jeg kan bestemt godt lide billederne. Men sommetider kan madbilleder også blive for stylede, af og til vil jeg gerne bare se retterne i deres “naturlige omgivelser” – på et middagsbord.

  2. Piskeriset skriver

    26. august 2012 kl. 21:03

    Jeg kan ALTID lide dine billeder 😉

    Mmm… chokolade….

  3. Emma skriver

    27. august 2012 kl. 06:21

    Wow den brownie ser lækker ud! Ville ikke have noget i mod at spise den lige nu som morgenmad faktisk! 😉

  4. Jette Lebahn skriver

    27. august 2012 kl. 06:34

    det nederste er et fantastisk og indbydende billede – man får lyst til at sætte tænderne i den kage 🙂 det øverste forsvinder lidt i dug, papir m.m. (måske lidt mere zoom på kagen). Lyder ellers som en spændene dag ☺
    vh Jette

  5. Linn skriver

    27. august 2012 kl. 09:36

    Jeg kan bestemt lide billederne! Det er sjovt – for jeg lavede jo fuldstændigt det samme selv – gik hjem og tænkte over hvordan kan jeg forbedre mine billeder i følge det Line sagte. Det var meget sjovt at tage billeder på den måde – men hold op det tog tid synes jeg. Det må altså blive en gang imellem, og ikke hver gang. Jeg synes nu altid at du har flotte billeder Anne, men dejligt at høre at du kunne lide workshoppen 🙂

    knus!

  6. Ann-Christine skriver

    27. august 2012 kl. 09:54

    Du tager altid fine billeder, Anne 🙂
    Det lyder som et spændende arrangement og jeg ville da gerne have vært med hvis jeg lige var i Kbh den dag, der er lidt langt nu. Måske en anden god gang
    Kh Ann-Christine

  7. Lone skriver

    27. august 2012 kl. 13:19

    Nøj, hvor ser de lækre ud! Mmm…

  8. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2012 kl. 10:50

    Kære Ida
    Tusind tak for din søde kommentar og fordi du deler dine tanker omkring lækre og autentiske madbilleder med mig 🙂

    Kh Anne

  9. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2012 kl. 10:51

    Kære Piske
    Tusind tak og ditto 😉

    Kh Anne

  10. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2012 kl. 10:51

    Kære Emma
    Ja brownies er lækre døgnet rundt 😉

    Kh Anne

  11. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2012 kl. 10:52

    Kære Jette
    Tusind tak for din kommentar. Jeg er glad for at du har taget dig tid til at reflektere over billederne og ikke mindst, at du skriver dine tanker til mig 🙂

    kh Anne

  12. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2012 kl. 10:53

    Kære Linn

    Jeg glæder mig til at se dig snart igen. Det bliver hyggeligt 🙂
    Og ih, hvor jeg altid elsker ALLE dine fine billeder!

    Kh Anne

  13. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2012 kl. 10:54

    Kære Ann-Christine

    Jeg kan kun sige “i lige måde” 🙂

    Det er så spændende at følge med i dit jyske liv, selvom jeg gerne ville have, at du boede her i Kbh stadigvæk hehe!

    Kh Anne

  14. Anne au Chocolat skriver

    28. august 2012 kl. 10:54

    Kære Lone
    Tusind tak 🙂

    Kh Anne

  15. Zoë skriver

    28. august 2012 kl. 13:06

    Så skal der syndes. Det ser meget lækkert ud.

  16. Nanna Planck Drost-Nissen skriver

    28. august 2012 kl. 16:29

    Kæreste Anne!!! Stylingen er fantatisk og det kan aldrig blive for meget…..så længe det grundlæggende er autentisk……klæder skaber ikke en smuk kvinde….og dine kager gør sig i smukke omgivelser….weeeee.!!!!!!

  17. Frederikke skriver

    30. august 2012 kl. 12:13

    Hej Anne,
    Bagte disse fabelagtige brownies til nogle gæster, der skulle have aftenkaffe i går – de var vildt begejstrede, og jeg må også indrømme, at denne kage er en af de bedste, jeg har bagt!
    Tak for god opskrift og fantastiske billeder – jeg “stylede” kagerne ved at skære dem ud i romber, og det er faktisk ret interessant, hvordan “stylingen” har betydning for smagen 😉

  18. Anne au Chocolat skriver

    31. august 2012 kl. 09:35

    Kære Frederikke
    Jubii, hvor lyder det godt! 🙂 Det glæder mig at høre, at mine brownies hittede hos dig og dine gæster!
    Tog du billede af dem?
    Kh Anne

  19. Tulle skriver

    31. august 2012 kl. 09:39

    Hej,så du skrev i opskriften-
    Pisk mel, æg, sukker, vanilje og salt til luftig konsistens
    Hvor meget skal det piskes.
    Synes mange opskr.skal æg bare vændes i,og så melet bagefter til brownies.
    Tænkte på hvad du mener?

  20. Anne au Chocolat skriver

    31. august 2012 kl. 09:43

    Kære Tulle
    Det kan også være lidt kringlet med sådanne opskrifter! De skal piskes i et par minutter, til dejen er homogen og sukkeret føles opløst.

    Håber det giver mening. God weekend.

    Kh Anne

  21. Hannah skriver

    9. februar 2014 kl. 18:22

    Hej Anne.

    Jeg er helt vild med din blog, og de lækre, appetitvækkende billeder!
    Jeg har læst en masse af dine skønne opskrifter, og jeg har lagt mærke til, at du bruger denne Valrhona chokolade, som lyder rigtig god. Hvor køber du den henne? Vil nemlig gerne prøve dine opskrifter, men synes ligesom man skal bruge “the real thing” for at gøre det komplet, eller hvad man skal sige.

    Kh Hannah

  22. Anne au Chocolat skriver

    10. februar 2014 kl. 18:24

    Kære Hannah
    Tak for din søde hilsen! Hvor i landet bor du?
    Kh Anne

  23. Hannah skriver

    13. februar 2014 kl. 23:57

    Kære Anne
    Jeg bor på Amager, lige udenfor København.

    Kh Hannah

Trackbacks

  1. Craving walkthrough - Sisse Find Nielsen siger:
    1. august 2015 kl. 18:27

    […] Ps. Craver du efter den lækre brownie på billedet øverst i indlægget? Den er lavet af Anne au Chocolat, min absolut favorit chokolade-blogger. Såfremt det er foreneligt med dine langsigtede mål, kan jeg stærkt anbefale dig at følge hendes blog og hente opskriften her […]

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søde sager er sunde for sjælen.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2019 · af Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress