E-bog - Glad Morgenmad - Køb her
  • Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer

Anne au Chocolat

Madkærlighed en masse

  • Hjem
  • Opskrifter
    • Chokoladeanbefalinger
  • Jul, konfekt og småkager
  • Om mig
  • E-bog Glad Morgenmad
  • English

Salte macadamias med hvid chokolade

27. december 2011 af Anne au Chocolat 5 kommentarer

Lillejuleaften lavede jeg atter disse konfektstykker, da de mildest talt var et kæmpe hit, første gang jeg serverede dem for min familie.
Jeg smeltede rigeligt hvid chokolade (Ivoire fra Varlhona), da jeg altid foretrækker at have have nok chokolade at lege med, når der skal overtrækkes konfekt og andre chokolader. Denne her gang smeltede jeg dog alt for meget, og heldigvis fandt min mor og jeg på at bruge resten af den lækre hvide chokolade til at overtrække en pose salte macadamias. Så simpelt.
Ikke desto mindre viste det sig at være et af julens små vidundere. Kombinationen af blød og vanillet hvid chokolade og en sprød og saltet macadamia er fantastisk skøn og yderst vanedannende 🙂

Skrevet i: Chokolade og små søde sager Tags: hvid chokolade, ivoire, jul, macadamia nødder, macadamias, salt, valrhona

Previous Post: « Sur Lie Kirsebærvin fra Frederiksdal Gods og æbleskiver
Next Post: En guddommelig dessert på Mortens Kro »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Sofie skriver

    28. december 2011 kl. 00:33

    Hej Anne!

    Kommer du ikke med lidt inspiration/et foreslag til årets nytårsdessert? 🙂

  2. Anne au Chocolat skriver

    28. december 2011 kl. 11:05

    Kære Sofie
    Jeg når desværre ikke at blogge om en decideret nytårsdessert, da jeg er i Skagen lige indtil den 30. om aftenen – og jeg skal derfor bruge en god del af lørdagen på at forberede aftenens dessert. M E N jeg kan fortælle dig, at jeg skal lave chokolademousse à la Valrhona toppet med en form for syltet frugt og sprøde nødder! Det er i hvert fald det, jeg lige har lyst til at lave i dag.
    Hvad har du i tankerne ? 🙂

  3. Camilla (Himmelske kager) skriver

    28. december 2011 kl. 21:28

    Ohh, det lyder godt. Hvor ærgeligt, at jeg ikke selv kom på den idé, da jeg forleden serverede Macadamias for mine gæster – OG tilmed havde noget Ivoire i overskud. Men se det skal jo ikke tage mig lang tid at få købt en ny pose Macadamias…. 🙂

  4. Anne au Chocolat skriver

    29. december 2011 kl. 10:36

    Kære Camilla
    Macadamias er jo også himmelske i ren form 🙂 Alligevel kan du nu glæde dig til at overtrække næste pose med hvid chokolade!

    Godt nytår 🙂

    Kh Anne

Trackbacks

  1. Jeg glæder mig i denne Tid; nu falder Julesneen hvid, og saa maa Julen komme! | Madbloggernes Himmel siger:
    12. november 2012 kl. 20:38

    […] fra Anne au Chocolat byder på Hjemmelavet bounty, Salte macadamianødder med hvid chokolade og Figner og abrikoser dyppet i […]

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søde sager er sunde for sjælen.

Velkommen til mit univers, som byder på simple skønne kager, vidunderlige chokoladesager og lykkebringende lækkerier med fokus på den gode smag, de bedste råvarer og livsnydelse i lange baner.

De fem nyeste indlæg vises i slideren øverst her på forsiden.

Kærlig hilsen Anne au Chocolat

E-bog – Glad Morgenmad – Køb her

E-book – Good Mornings – Buy here

lykken-er-is

Search

Følg mig på Instagram

Følg mig på Instagram

Bliv fan på Facebook

Følg med på Bloglovin’

bloglovin

Footer

Profil

Velkommen til mit søde univers, som byder på skønne kager, vidunderlige chokoladesager og livsnydende lækkerier. En perfekt blanding af søde opskrifter og gode oplevelser!
Læs mere…

Følg mig på Instagram

Følg mig på de sociale medier

  • Bloglovin
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © 2019 · af Shay Bocks · Built on the Genesis Framework · Powered by WordPress